Hoe we werken en leven verandert continu en daarmee evolueert ook communicatie in een doldwaas tempo. Agile ondernemen is cruciaal. MANA werkt daarom met een team van zelfstandige experts. Zo houden we zicht op belangrijke externe ontwikkelingen, houden we bij wat er speelt in markten en wat veranderende behoeften van onze opdrachtgevers zijn. Ieder vanuit zijn eigen discipline en met de blik naar buiten. MANA is flexibel en mobiel en kan met haar flexibele schil ‘à la minute’ kennis en capaciteit afstemmen op jouw vraag.

Als founder van MANA is Jennie Rekers een MANA member van het eerste uur. Al ruim 25 jaar een marketing ondernemer die opbloeit bij veranderende omstandigheden en projecten met een positieve impact op de samenleving.

Rots in de branding

MANA is een verlengstuk van haar opdrachtgever; een externe stafafdeling marketing en communicatie.

Toegevoegde waarde leveren, dat is de betekenis van ‘MANA’. Dus gaan we steeds voor onze opdrachtgevers op zoek naar dé motivatie om te kiezen voor een bepaald product of merk.

En mogen we een vleugje purpose marketing toedienen, dan is MANA helemaal je ideale rots in de branding. Een tastbare rol van betekenis spelen en werken aan sociale, culturele, gezondheids- en/of duurzaamheidsprojecten past MANA als beste.

‘People don’t buy what you do, people buy why you do it’. _Simon Sinek

Wie op koers wil blijven moet elke dag opnieuw in touw. MANA heeft geen vaste bemanning maar een flexibele crew waar we steeds op kunnen rekenen.

Ben jij zelfstandig copywriter, ontwerper, fotograaf, webdeveloper of creatieveling die ons creatieve hart sneller laat kloppen? Laat het ons weten!

seayou@mana-co.nl