MANA is gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen voor strategie, marketingcommunicatie, concept en design.

Strategie
Zonder kompas gaat geen zeeman de zee op. Weten waar je vandaan komt, waar je naartoe wil en hoe je daar wil komen. Dat vinden we belangrijk. Als we íets zeker weten, dan is het dat veranderingen steeds sneller gaan. En dat ze enorme impact hebben. Dat vraagt wat van je als organisatie: meebewegen! Ook je communicatie vergt een andere aanpak. MANA helpt je daarbij.

Samen aan de slag. We kruipen in jullie huid en ademen mee met jullie ambities. We voegen nieuwe inzichten en kansen toe door de manier waarop wij meekijken naar jullie speelveld. We onderzoeken je kracht, je ambitie en je belofte. Een inspirerend proces.

We bepalen de richting, het doel van de verandering en wat nodig is om dit duurzaam te verankeren. Passend bij jou, je mensen en je organisatie. Dat doen we met het Communicatie Kompas van MANA member Arie (Authentic Communication).

Communicatie aanvalsplan
Ja, een stevige strategie is je basis. Die bepaalt je koers. Van daaruit vertel je je verhaal. Maar… strategieën zijn geduldig. De vraag is: wat gaan we nu dóen?

Precies! We zetten de ontwikkelde koers om naar concrete activiteiten die je meteen kunt oppakken.

Concept, design en meer
Wat dan nodig is om jóuw verhaal te vertellen, ontwikkelen we. Een MANA design is meer dan een mooi ontwerp. We brengen jouw verhaal tot leven op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld met een sterk concept, een tekst die ontroert, een video die knalt of een foto die straalt. Maar ook… een interieur met stijl, een expositie die bezoekers trekt en een online toepassing die converteert.

Een vertaling in beeld, tekst en sfeer. 2D of 3D. Dan wordt het tastbaar, strategie wordt praktijk.

Onze opdrachtgevers

Al vanaf 1996 zijn we aan de slag in binnen- en buitenland. Dankbaar voor fantastische projecten, toffe merken, uitzinnige vragen, dedicated MANA members en het vertrouwen van te gekke opdrachtgevers!

Menu